ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Βασικός σκοπός του Porta Linea είναι η επένδυση στην υψηλή αισθητική και την ποιότητα. Aψογη γραμμή, πρωτοποριακό design, με σημασία στη λεπτομέρεια, στην υψηλή και εργονομική αισθητική, με σεβασμό στο προσωπικό γούστο. Ποιότητα εφαρμοσμένη με εμμονή στην τελειότητα που αντέχει στο χρόνο και υπερέχει στη σύγκριση.

Στην Porta Linea διακρινόμαστε για:
- Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
- Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών
- Συνέπεια στους χρόνους παράδοσης
- Προσφορές βάση επιμετρήσεων
- Τοποθέτηση και service από δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία
- Ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις οικονομικές κατηγορίες με έμφαση στη σχέση υψηλής ποιότητας με χαμηλή τιμή.

Η Porta Linea πάντα δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή πρωτοπορεί με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Εμπειρία.

Η εμπειρία του Porta Linea θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το σπίτι των ονείρων σας.

Αξιοπιστία.

Καλως ήρθατε στον κόσμο ασφάλειας και αξιοπιστίας που μόνο τα προϊόντα Porta Linea προσφέρουν.

Ταχύτητα.

Άψογη τοποθέτηση στο μικρότερο δυνατό χρόνο από εξειδικευμένα συνεργεία της Porta Linea, με πολυετή εμπειρία.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Οι Θωρακισμένες Πόρτες ασφαλείας Porta Linea δεν σημαίνουν μόνο μια Ατσάλινη θωράκιση αλλά συνδυάζουν το απαραβίαστο της κατοικίας με την άψογη ποιότητα και την φινετσάτη εμφάνιση. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Porta Linea διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση με κομψή γραμμή, άψογη εφαρμογή, τέλειο φινίρισμα, σε μεγάλη συλλογή ξύλινης επένδυσης και σε πολλές χρωματικές παραλλαγές προσφέροντας το "Απαραβίαστο" σε συνδυασμό με το "Φίνο".

Στις κουζίνες προτείνουμε λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις. Κλασσική ή μοντέρνα γραμμή σχεδιασμού αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας, ενώ οι συνδυασμοί των αποχρώσεων που επιθυμείτε ζωντανεύουν το χώρο σας. Ικανοποιούμε κάθε σας επιθυμία, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας.

Ευέλικτα συστήματα ντουλάπας Porta Linea, που εξυπηρετούν ιδανικά λειτουργικές ανάγκες αποθήκευσης στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα ντουλάπας ανοιγόμενων και συρόμενων πορτών, με ποικιλία διαστάσεων που διευκολύνουν τη διαμόρφωση, καθώς και τον εντοιχισμό της τελικής κατασκευής στα μέτρα του χώρου σας.

Διαθέτουμε δάπεδα υψηλής τεχνολογίας, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Πατώματα φυσικού ξύλου, καρφωτά, laminate, επιρητινωμένα, προλουστραρισμένα, δάπεδα καπλαμά και άλλα, στην μεγαλύτερη γκάμα ξύλινων δαπέδων στην Ελλάδα.